Οικογένεια!

Ασχοληθήκαμε αρκετά με το αγωνιστικό πρόσωπο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ποια είναι η συνταγή με την οποία η ομάδα μας έχει κτίσει πλέον ένα σερί 17 αγώνων αήττητη… Σε αυτό το άρθρο όμως θα ασχοληθούμε με κάτι εξωαγωνιστικό που θεωρούμε πως είναι και η αρχή για αυτή την μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ που χτίζεται.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ και οι παίκτες της είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ με όλη την σημασία της λέξης… Όσο επαγγελματικό και αν είναι το ποδόσφαιρο, δεν παύει να απαρτίζεται από ανθρώπους με συναισθήματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος τα κατάφερε τόσο στις μεταγραφές, όσο και με τα συμβόλαια αλλά και με τον επαγγελματισμό να δημιουργήσει ένα κλίμα τέτοιο που η ομαδικότητα και η σύμπνοια να βρίσκεται πολύ ψηλά στην προτεραιότητα.

Τόσο η στάση των παικτών στους αγώνες όσο και οι εικόνες από τις προπονήσεις είναι η απόδειξη των πιο πάνω.

Τέλος αφήνουμε την εικόνα του άρθρου να μιλήσει από μόνη της… Είναι εικόνα από τη σημερινή προπόνηση στο Ηλίας Πούλλος. Ο Τιάγκο αγκαλιά με τον Έρικ Μποτεάκ… Επειδή ακούγονται πολλά και διάφορα για τον Έρικ, για παραγκωνισμό του και πολλά άλλα… Όπως φροντίζουν να μας το αποδεικνύουν οι ίδιοι παίκτες, πρώτα απ’ όλα η εμπιστοσύνη είναι στα χέρια του προπονητή και η έγνοια στο καλό της ομάδας, όσο καιρό και αν κάνει να αγωνιστεί κάθε παίκτης.

Autoremarketing

Bet on Alfa