ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚΟΠ: Σημαντικές αλλαγές στην προκήρυξη - 17 ξένοι καταλόγου...

ΚΟΠ: Σημαντικές αλλαγές στην προκήρυξη – 17 ξένοι καταλόγου Α’

Αλλαγές στην προκήρυξη του πρωταθλήματος ανακοίνωσε η ΚΟΠ. Πλέον οι ξένοι/κοινοτικοί αυξάνονται στους 17, με όρο κάθε 1η εργάσιμη μέρα κάθε μήνα, οι ομάδες να δηλώνουν κατάλογο με 15 ξένους/κοινοτικούς.

Bet on Alfa

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, αποφάσισε σε συνεδρία του στις 28.07.2022, να γίνουν  τροποποιήσεις στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Cyta, περιόδου 2022/2023 και στους Κανονισμούς Εγγραφών και Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών με τρόπο ώστε τα σωματεία να δικαιούνται να εγγράψουν στη δύναμη τους για τον κατάλογο Α, μέχρι 27 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές άνω των 22 ετών.

Από τους 27 ποδοσφαιριστές τουλάχιστον οι 10 θα πρέπει κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ και/ή της ΣΤΟΚ.

Στις ημερομηνίες που αναφέρονται στην τροποποιημένη Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Cyta, 2022/2023, κάθε σωματείο θα πρέπει αποστείλει στην ΚΟΠ τον κατάλογο Α, στον οποίο θα δικαιούται να δηλώσει μέχρι 25 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ηλικίας πέραν των 22 ετών κατά την 1 Ιανουαρίου 2022, από τους 27 που δικαιούνται να έχουν στη δύναμη τους.

Στα αρχεία που ακολουθούν δημοσιεύονται αυτούσια η Προκήρυξη και οι Κανονισμοί Εγγραφών και Μεταγραφών.

Τ-Προκήρυξη Α΄ Κατηγορίας

Τ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΠΟΔ.

 

Autoremarketing