ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔεν μπορεί να εξαρτάται από ένα ή δύο ποδοσφαιριστές

Δεν μπορεί να εξαρτάται από ένα ή δύο ποδοσφαιριστές

Από το βράδυ της Παρασκευής, που η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχτηκε την πρώτη ήττα της, έγινε λόγος για τις απουσίες δύο βασικών ποδοσφαιριστών στον άξονα της μεσαίας γραμμής, των Κούσουλου και Μπέζους. Ναι, πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που αποτελούν βασικές μονάδες και η ΟΜΟΝΟΙΑ στηρίχθηκε σημαντικά προηγουμένως.

Bet on Alfa

Ωστόσο, δεν μπορεί να μια μεγάλη ομάδα να εξαρτάται από ένα ή δύο ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν οι επιλογές που έρχονται από τον πάγκο και δίνουν λύσεις. Άλλωστε, με την εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο δεν έδειξε να έχει θέμα και να φαίνεται η απουσία των πιο πάνω παικτών.

Αυτό που θέλει και επιβάλλεται να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ισορροπία στην απόδοσή της. Γιατί, η εικόνα του πρώτου με του δεύτερου ημιχρόνου απέναντι στην Ανόρθωση απείχε από τη γη έως τον ουρανό. Λες και παρουσιάστηκαν δύο διαφορετικές ομάδες ανά ημίχρονο. Πλήρωσε το μεγάλο κενό στη μεσαία γραμμή, εκεί που κυριάρχησε ο αντίπαλος και δεν βρήκε αντίδοτο.

Μέσα από τη δουλειά το προσεχές διάστημα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ψάξει να βρει τι πήγε λάθος, να δουλέψει και να επιστρέψει δριμύτερη. Έχει τους ποδοσφαιριστές για να το πετύχει. Άλλωστε, δεν μπορεί με ένα αρνητικό αποτέλεσμα να ισοπεδώνονται όλα. Ο Αυγουστή και οι παίκτες του κρατούν το κλειδί για την άμεση επάνοδο στις επιτυχίες.

Autoremarketing

Bet on Alfa