ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔημητρίου: «Γίνονται μεταγραφικές διεργασίες για Γενάρη και καλοκαίρι»

Δημητρίου: «Γίνονται μεταγραφικές διεργασίες για Γενάρη και καλοκαίρι»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στον Εθνικό: «Κάναμε γενικά ένα καλό παιχνίδι. Η ομάδα έβγαλε στο γήπεδο αρκετά από τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν. Κατάφερε να ανατρέψει το σκορ με δυο συνεργασίες δουλεμένες από την προπόνηση. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε σωστή διαχείριση, καταφέραμε να μεγαλώσουμε το σκορ και να πάρουμε τη νίκη. Η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Για το παιχνίδι με τον Οθέλλο: «Θα χρειαστεί να παρουσιαστούμε με σοβαρότητα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Βλέπουμε τι διαφορά κάνουν οι λεπτομέρειες. Περιμένουμε ότι θα είναι συνεπής η ομάδα σε αυτόν τον αγώνα».

Για τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές η ομάδα βρίσκει την ταυτότητα της στο γήπεδο και περιμένουμε ότι θα δώσει συνέχεια στην αγωνιστική της βελτίωση και στις νίκες».

Για το ανέβασμα του Λοϊζου: «Δεν σχολιάζουμε ατομικά την απόδοση των παικτών. Έχουμε πει πολλές φορές ότι ο Λοΐζος είναι μεγάλο κεφάλαιο για την Ομόνοια. Ήθελε μια σπίθα που θα τον ανέβαζε. Βλέπουμε ότι είναι πολύ καλός στα τρία τελευταία παιχνίδια. Επαναλαμβάνω είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για την Ομόνοια».

Για τον τραυματισμό του Κακουλλή και τα άλλα αγωνιστικά δεδομένα: «Είναι ένα μυϊκό πρόβλημα στον προσαγωγό, δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα με τον Οθέλλο. Ο Σίμιτς ακολουθεί μέρος του κανονικού και αξιολογείται καθημερινά. Είναι κι αυτός αμφίβολος. Επιστρέφει ο Μπεζούς».

Για την προπώληση ενόψει Οθέλλου: «Έχουν μείνει λίγα εισιτήρια, θεωρητικά θα εξαντληθούν. Έχουμε στη διάθεση μας 1400 εισιτήρια».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Νικόλα Παναγιώτου: «Να συγχαρούμε τον Νικόλα για την επέκταση του συμβολαίου του. Ήταν μια επιβράβευση για τον ίδιο. Είναι και ο Νικόλας σημαντικό κεφάλαιο για την Ομόνοια και του ευχόμαστε να έχει ακόμη περισσότερες επιτυχίες».

Αν θα υπάρξουν κι άλλες ανανεώσεις: «Είναι μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μόλις έχουμε κάτι τελικό θα ενημερώσουμε τον κόσμο».

Για τις μεταγραφικές διεργασίες: «Γίνονται διεργασίες και για τον Γενάρη και για το καλοκαίρι που έρχεται».

Για το γηπεδικό: «Μόλις ολοκληρωθούν κάποια πράγματα που γίνονται θα μπορέσουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο».

Autoremarketing

Bet on Alfa