ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑυτή τη φορά με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα

Αυτή τη φορά με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα

Στο ματς με τον Εθνικό, έστω κι αν στο τέλος ήρθε μια άνετη νίκη, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν άρχισε με την αποφασιστικότητα που θα περιμέναμε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αντίπαλος στη πρώτη και μοναδική ευκαιρία του στο παιχνίδι να προηγηθεί.

Bet on Alfa

Γι’ αυτό και στο αυριανό παιχνίδι με τον Οθέλλο στο «Αμμόχωστος», αντίπαλος επικίνδυνος εάν δεν τον λάβεις σοβαρά υπόψη μπορεί να σου κάνει τη ζημιά, θα πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Να δείξει από το ξεκίνημα τα δόντια της και εάν είναι δυνατόν να βρει νωρίς τον δρόμος προς τα δίχτυα.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όμως θα πρέπει να το φωνάξει με την εμφάνισή της στον αγωνιστικό χώρο. Η ποιότητα σε σχέση με τον αντίπαλο αδιαμφισβήτητα ανώτερη και αναμένουμε να την δούμε και αύριο.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Αυγουστή να υπολογίζει και τον Μπέζους, που με την επάνοδό του προκαλεί ερωτηματικό για την επιλογή στη θέση του επιτελικού μέσου. Το ευχάριστο είναι ότι οι επιλογές αυτή τη φορά είναι περισσότερες και ο Αυγουστή ότι κι αν αποφασίσει για το αρχικό σχήμα, θα έχει μεγαλύτερη ποιότητα στον πάγκο.

Autoremarketing

Bet on Alfa