ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ αντίπαλος, οι τιμωρημένοι, οι τραυματίες και το πλάνο

Ο αντίπαλος, οι τιμωρημένοι, οι τραυματίες και το πλάνο

Βλέπει Νέα Σαλαμίνα, αποφασίζει για τιμωρημένους, βλέπει τραυματίες και καταλήγει στο πλάνο. Τα πιο πάνω έχει να διαχειριστεί ο Σωφρόνης Αυγουστή αυτές τις ημέρες, αρχίζοντας από σήμερα με… κατασκοπεία του προσεχούς αντιπάλου. Μάλιστα, το παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας απέναντι στην Πάφο, είναι δύσκολο και αναμένεται να έχει την ίδια προσέγγιση και με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Σήμερα, λοιπόν, ο Αυγουστή θα βρεθεί στο «Αμμόχωστος» για να πάρει άλλη μια γεύση από τον επόμενο αντίπαλο. Από αύριο, θα αρχίσει να δουλεύει για το παιχνίδι που έρχεται, με το βλέμμα στους τραυματίες, ενώ θα κληθεί να αποφασίσει ποιο από τα επόμενα δύο παιχνίδια, Νέα Σαλαμίνα και Καρμιώτισσα, θα μείνουν εκτός οι Αλιούμ και Χαραλάμπους, που συμπλήρωσαν από τρεις κίτρινες κάρτες.

Όσον αφορά στους τραυματίες, πρόκειται για τους Μάθιους, Κούσουλο, Παναγιώτου, Σίμιτς, Κακουλλή και Κυριακίδη. Από βδομάδας και όσο περνούν οι προπονήσεις, θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση τους και ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλόγως θα καταλήξει και στο πλάνο με το οποίο θα παρουσιαστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στο «Αμμόχωστος» την προσεχή Κυριακή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θελήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, να χτίσει νικηφόρο σερί και να παραμείνει σταθερά στις ψηλές θέσεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa