ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚούσουλος: "Μεγάλη επιβράβευση η ανανέωση ειδικά μετά τον τραυματισμό...

Κούσουλος: “Μεγάλη επιβράβευση η ανανέωση ειδικά μετά τον τραυματισμό μου… Δε φεύγω από την ΟΜΟΝΟΙΑ! “

Καλεσμένος στο Total Green ήταν ο αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Γιάννης Κούσουλος σε μία εφ όλης της ύλης συνέντεξη.

Bet on Alfa

Αυτά είναι τα κύρια σημεία των τοποθετήσεων του:

“Μεγάλη τιμή για εμένα, είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα, εύχομαι να συνεχίσουμε να έχουμε αυτά κάναμε με την ομάδα, να πετύχουμε τους στόχους μας να είναι η ομάδα ψηλά. Πολλοί μπορεί να νομίζουν ότι είναι εύκολο να είσαι αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά είναι αρκετά δύσκολο όχι απλά για να κρατάς τους συμπαίκτες σου εκεί αλλά και για τον κόσμο που έχουμε. Το θεωρώ μεγάλη τιμή για μένα”

“Κράτησε 1μιση μήνα η διαπραγμάτευση, δόξα το Θεό όλα καλά”

“Είναι επιβράβευση, ειδικά μετά τον τραυματισμό μου. Δεν ήταν καθόλου εύκολο το να επανέλθω και να αγωνιστώ ξανά. Πολλοί πίστευαν ότι δε θα ξαναέπαιζα ποδόσφαιρο, όμως τα κατάφερα και γι αυτό ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ήταν δίπλα μου. Γι αυτό το λόγο είμαι ιδιαίτερα περήφανος για αυτή την ανανέωση.”

“Δυσκολεύουν τα πράγματα και λόγω ηλικίας, από τη μία κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάτι αλλά αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολο είναι πλέον κάποια μεταγραφή στο εξωτερικό. Για να φύγω από την ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να έρθει μία πρόταση από ένα πολύ μεγάλο σύλλογο του εξωτερικού. Χωρίς παρεξήγηση αποκλείω και το ενδεχόμενο να αγωνιστώ σε άλλη Κυπριακή ομάδα.”

“Δεν αλλάζει ο τρόπος παιχνιδιού μου λόγω τραυματισμού, αυτό το πάθος και η δύναμη με έφεραν ως εδώ σήμερα και δεν μπορώ να το αλλάξω. Από εκεί και πέρα μία συμβουλή που θα ήθελα να δώσω σε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιους τραυματισμούς είναι να ακούουν το σώμα τους και να δίνουν χρόνο να μην βιάζονται”

“Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω σε αυτή την ομάδα και στον κόσμο τίτλους, διακρίσεις. Η οικογένεια μου ήταν πολύ χαρούμενη με την ανανέωση, με πήραν τηλέφωνα συγχαρητήρια όλοι και πολύ περήφανοι”

“Ούτε μετάνιωσα, ούτε μετανιώνω που τότε είπα το ΝΑΙ στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

“Μετά τον Απόλλωνα όταν μπήκαμε με το λεοφωρείο στο “Ηλίας Πούλλος” δε μπορώ να περιγράψω αυτό που έζησα. Ήταν η καλύτερη στιγμή μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

“Μετά την πρώτη μου χρονιά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν αγωνίστηκα αρκετά την επόμενη χρονιά και εκεί ήταν το πιο σημαντικό κλικ στην καριέρα μου. Έκατσα κάτω και είπα στον ευατό μου, ότι είσαι σε μια μεγάλη ομάδα και χρειάζεται κάτι παραπάνω να κάνεις για να αγωνιστείς και να γίνεις βασικός”

“Δεν βλέπουμε τι κάνουν οι άλλοι, θέλουμε να κερδίζουμε εμείς και από εκεί και πέρα ότι θέλει ας γίνει. Δυστυχώς χάσαμε βαθμούς που ήταν κρίμα.”

“Είμαστε πολύ πιο επιθετικοί από πέρσι και είμαστε πιο δυνατοί αμυντικά. Γίνεται πολλή δουλειά καθημερινά στις προπονήσεις”

“Αυτό που θα ήθελα να βελτιώσω στο παιχνίδι μου είναι όταν έχω τη μπάλα στα πόδια”

“Θέλω να πετύχουμε περισσότερα πράγματα με ομάδα, αυτός είναι ο στόχος μου. Θέλω να συνεχίσει να μας στηρίζει ο κόσμος, και ακόμη περισσότερο όταν έχουμε ένα κακό ξεκίνημα, εκεί τους θέλουμε παραπάνω. Συνεχίζουμε δυναμικά”

Autoremarketing

Bet on Alfa