ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔεν μπορεί να βρει ισορροπία, αγωνιστική συνέπεια

Δεν μπορεί να βρει ισορροπία, αγωνιστική συνέπεια

Πέτυχε δύο σερί νίκες σε ντέρμπι, στο δεύτερο ημίχρονο με την Ανόρθωση άφησε ένα σημάδι ελπίδας, όμως ξανά στην ίδια προβληματική εμφάνιση και σε αρνητικό αποτέλεσμα. Ε, δεν μπορεί αυτή να είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ που θέλει ο κόσμος της, η ομάδα που πρέπει να μπαίνει στο γήπεδο, να επιβάλλεται και να κερδίζει.

Bet on Alfa

Το ίδιο σκηνικό και επαναλαμβάνεται κάθε λίγο και λιγάκι. Ναι, έγιναν λάθη προηγουμένως που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό, τις επιλογές και τα κενά που μέχρι και σήμερα διατηρούνται από το περασμένο καλοκαίρι. Και πάλι, δεν μπορεί μια ΟΜΟΝΟΙΑ με έναν από τους μεγαλύτερους προϋπολογισμούς του πρωταθλήματος να βγάζει αυτή την προβληματική εικόνα.

Στο Δασάκι, αν και δεν ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα, μπορούσε και να βρεθεί πίσω στο σκορ, στις πρώτες δύο τελικές προσπάθειες πέτυχε ισάριθμα γκολ. Τι το καλύτερο. Κι όμως, συνέχιζε να προβληματίζει με την εμφάνισή της κι ας ήταν μπροστά με δύο γκολ διαφορά. Ήταν αυτό που έλεγες δεν θα αργήσει να γίνει η ζημιά. Και έγινε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και λίγος προς το τέλος του αγώνα με τραγικό λάθος.

Άλλη μια χαμένη ευκαιρία, από τις πολλές στην τρέχουσα σεζόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο Δασάκι, η διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται αντί να μειωθεί αυξάνεται και η απογοήτευση και πάλι έντονη. Δεν μπορεί να βρει ισορροπία στην απόδοσή της, δεν μπορεί να δείξει αγωνιστική συνέπεια. 

Autoremarketing

Bet on Alfa