ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜε ορθολογιστικό πλάνο και ψυχολογία, μπορεί

Με ορθολογιστικό πλάνο και ψυχολογία, μπορεί

Ο Γιάννης Αναστασίου είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Ελλαδίτης προπονητής πιάνει δουλειά, σε μια προσπάθεια η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί αλλαγμένη προς το καλύτερο και να διεκδικήσει τους στόχους της.

Bet on Alfa

Στο πρωτάθλημα, ο ρεαλιστικός στόχος είναι η τρίτη θέση που διασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο και στο κύπελλο, η διατήρηση των κεκτημένων όπως έκανε και πέρσι. Πέρα από το τρόπαιο, είναι και το εισιτήριο για την Ευρώπη.

Αυτό που έχει να κάνει ως πρώτη κίνηση ο Αναστασίου, είναι να ετοιμάσει και να παρουσιάσει την ομάδα για το ματς με τον Άρη την Κυριακή εκτός έδρας με ένα ορθολογιστικό πλάνο. Παίκτες στη φυσική τους θέση, εκεί που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω και παράλληλα να διαχειριστεί το ρόστερ αναλόγως.

Παράλληλα, ο Ελλαδίτης δεδομένα θα δώσει έμφαση στην ψυχολογία. Το χρειάζεται η ομάδα, σε μια προσπάθεια να πάρει τα πάνω της. Ναι μεν είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς (3 νίκες, 1 ισοπαλία), αλλά δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Είναι κάτι που θα θελήσει να αλλάξει ο νέος προπονητής έχοντας τη συνεργασία των παικτών του.

Αν τα πιο πάνω αποδώσουν, είναι κάτι που θα φανεί στο γήπεδο, τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τους στόχους της. Επιβάλλεται να είναι απαιτητική σε κάθε παιχνίδι, να δείξει χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία.

Autoremarketing

Bet on Alfa