ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟO μόνος τρόπος να βοηθήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι να...

O μόνος τρόπος να βοηθήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι να είμαστε δίκαιοι με τον Αναστασίου!

Το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ αποφάσισε να πορεύτει στο υπόλοιπό της σεζόν με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της, εμπεριέχει ένα ρίσκο καθώς ο Ελλαδίτης θα είναι ένας από τους ανθρώπους που θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις και να χτίσουν την ομάδα της νέα σεζόν, ως Σύμβουλος Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού.

Bet on Alfa

Και εξηγούμαστε… Ο κύριος Αναστασίου αναλαμβάνει μια ομάδα με αδυναμίες στο ρόστερ της, κι έχει μπροστά της 10 ντέρμπι και κρίσιμους αγώνες για το Κύπελλο. Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πως μπορεί κάποια παιχνίδια να στραβώσουν, και να μην έρθουν τα αποτελέσματα που όλοι μας θέλουμε. Ως εκ τούτου θα μπει πίεση στον κύριο Αναστασίου ως προπονητής (έστω και προσωρινός) σε μια τέτοια περίπτωση, όμως θεωρούμε ότι αυτό θα είναι άδικο.

Ο νέο προπονητής δεν μπορεί να κάνει θαύματα, χρειάζεται και αυτός χρόνο για να μπορέσει να δώσει και ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές του αλλά και να περάσει τα δικά του θέλω. Απόψη μας είναι πως ότι και να γίνει την φετινή σεζόν, όποια και να είναι η κατάληξη σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αν θέλουμε να είμαστε σωστοί ως όπαδοι πρέπει να αφήσουμε έξω από την εξίσωση των Αναστασίου. Να μην του βάλουμε ούτε επιπλέον βάρος, ούτε εύθυνη έτσι ώστε μαζί με τους συνεργάτες που θα επιλέξει σε συνεννόηση με το Δ.Σ. να μπορέσει να χτίσει με καθαρό μυαλό, μια πανίσχυρη ομάδα για την νέα σεζόν.

Τα γράφουμε αυτά για να προλάβουμε πράγματα και κατάστασεις, αλλά κυρίως για να είμαστε δίκαιοι με ένα άνθρωπο που δεν φέρει την παραμικρή εύθυνη για την φετινή τραγωδία στην ομάδα μας!

Autoremarketing

Bet on Alfa