ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤο ξεκάθαρο μήνυμα του Αναστασίου

Το ξεκάθαρο μήνυμα του Αναστασίου

Ευθύς, ξεκάθαρος και ντόμπρος παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αναστασίου προς του παίκτες του, στην ομιλία του πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης. Δεν κρύφτηκε και θέλησε να είναι ξηγημένος με τους παίκτες τους από την πρώτη στιγμή. Πλέον, αναμένει να δει αυτά που τους επισημανε, τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια.

Bet on Alfa

«Όποιος δεν πιέζει τον εαυτό του ώστε να δίνει τα πάντα για την ομάδα και παίζει περισσότερο για τον εαυτό του, δεν θα είναι μέλος αυτής της ομάδας» είπε ξεκάθαρα και σταράτα ο Ελλαδίτης προπονητής. «Όλοι είστε σημαντικοί, αλλά πιο σημαντική είναι η ομάδα», είπε επίσης μεταξύ άλλων. Απομένει η πράξη, το γήπεδο.

Η ΟΜΟΜΟΙΑ, που αρχίζει την προσπάθειά της στα πλέι οφ απέναντι στον Άρη εκτός έδρας την Κυριακή, θα θελήσει να υλοποιήσει τουλάχιστον τον στόχο της Ευρώπης. Είναι κι αυτό μια μεγάλη πρόκληση για τον Αναστασίου, που ναι μεν δεν θα έχει ρόλο προπονητή τη νέα σεζόν, αλλά θα κάνει μια καλή αρχή για τη συνέχεια.

Ο Παπασταύρου του έδωσε την ευκαιρία να κάνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό που δεν μπόρεσε στην πρώτη παρουσία του. Για να θελήσει να συνάψει συνεργασία ξανά μαζί του, ξεκάθαρα τον πιστεύει και αναμένει να τον δικαιώσει, τόσο για φέτος όσο και στη νέα σεζόν από νέο πόστο.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa