ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟAυγουστή για Γιάνσον:"Έρχονται κάποιοι από το εξωτερικό και υποτιμούν...

Aυγουστή για Γιάνσον:”Έρχονται κάποιοι από το εξωτερικό και υποτιμούν το πρωτάθλημα μας”

Διαβάστε τις διάφορες τοποθετήσεις του πρώην προπονητή της ομάδας μας Σωφρόνη Αυγουστή για τις σχέσεις του με τον Γιάνσον, τον Πρόεδρο Στάυρο Παπασταύρου, και διάφορα θέματα που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ:

Bet on Alfa

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προτάθηκαν πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές φέτος. Για διάφορους λόγους δεν κατάφεραμε να τους πάρουμε. Βέβαια όσους πήραμε ήταν μέσα στις επιλογές που θέλαμε 1η, 2η, 3η ήταν όμως μέσα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές που θέλαμε επαναλαμβάνω δεν ήρθαν για διάφορους λόγους.

Δεν μπορώ να αλλάξω τον χαρακτήρα μου.Ο Πρόεδρος τα είπε όπως είναι τα πράγματα για τις σχέσεις μου με τον Γέπσερ. Ο Γιάνσον δεν προσπάθουσε να συμβιβαστεί για το καλό της ομάδας. Ότι είχα να πω τα είπα του ίδια του Γιάνσον. Ξέραμε ότι ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος και ξέραμε ότι θα φύγουν σημαντικοί παίκτες. Η ομάδα έχει ένα δυνατό σκάουτινγ. Η προσπάθεια έγινε από τους γύρω όμως καθυστερούσαμε πάρα πολύ.

Αυτή την στιγμή χαμένη είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Παπασταύρου και Γρηγόρη προσφέρουν μια υγίη κατάσταση στην ομάδα. Δεν θέλω να πω πως ο Γιάνσον δεν έκανε την δουλειά του. Αυτό που θέλω να πω είναι πως κάποιοι έρχονται στην Κύπρο και νομίζουν ότι είναι πρωτάθλημα δεύτερης μοίρας και το υποτιμούν. Κάτι τέτοιο έγινε και με τον Γιάνσον. Θέλαμε να έρθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές για να αναταγωνιστούμε την Πάφο και τον Άρη που έχουν ανεβάσει επίπεδο το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Για διάφορους λόγους κάποια πράγματα δεν έγιναν.

Οι σχέσεις μου με τον κύριο Παπασταύρου είναι πάρα πολύ καλές. Δεν είχα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Πρόεδρο. Πολλές φορές συζητούσαμε για όλα τα θέματα της ομάδας.

Είναι σημαντικό να βρίσκεται πιο συχνά στην Κύπρο ο κύριος Παπασταύρου, καθώς θα βλέπει από πρώτο μάτι τι συμβαίνει στην ομάδα.

Ο Λοϊζος ήθελε πολύ να πάει στο εξωτερικό. Αυτή την στιγμή έχει την εύκαρια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ του την έδωσε! Και μακάρι να τα καταφέρει γιατί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Να εκπληρώσει τα όνειρα του!

Autoremarketing

Bet on Alfa