ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑυγουστή:" Mε τον Αναστασίου οι ποδσοφαιριστές έπαιξαν στις θέσεις...

Αυγουστή:” Mε τον Αναστασίου οι ποδσοφαιριστές έπαιξαν στις θέσεις τους – Να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο”

Διαβάστε την τοποθέτηση του πρώην προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σωφρόνη Αυγουστή για την σημερινή νίκη της ομάδας μας, στην εκπόμπη της Cytavision:

Bet on Alfa

“Nα καλωσορίσουμε τον κύριο Αναστασίου στην Κύπρο ξανά. Αυτό που έδωσε στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ότι οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν στην θέση τους, και η ομάδα πήρε πολύ σημαντικό τρίποντο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Όταν αναλαμβάνεις μια νέα ομάδα πρέπει να κάνεις τα βασικά για να μπορέσει η ομάδα να πάρει τα αποτελέσματα. Στην περσινή χρονιά όταν ανάλαβα την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έκανα πολλές αλλάγες, δουλέψαμε πολύ ως σύνολο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Αυτή την στιγμή χρειάζεται να επιστρέψει ο κόσμος στα δύο εντός παιχνίδια. Να έχει τον κόσμο με το μέρος της καθώς ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πολύ σημαντικός. Στα περσινά παιχνίδια ειδικά του Κυπέλλου, πήραμε πολύ βοήθεια από τον κόσμο. Ένιωσα πολύ έντονα πέρσι το φαινόμενο της στήριξης. Και φέτος μας βοήθησε ο κόσμος, ας μην ξεχνάμε ότι φέτος πριν φύγουμε από την ομάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ εντός έδρας ήταν αήττητη και είχε την καλύτερη επίθεση. Σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο κόσμος.”

Autoremarketing

Bet on Alfa