ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ..." - Ας γίνει αυτό το σύνθημα...

“Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ…” – Ας γίνει αυτό το σύνθημα μας μέχρι το τέλος!

Η χθεσινή νίκη απέναντι στον Άρη κρίνεται ως πολύ θετικό αποτέλεσμα για πολλούς και διάφορους λόγους. Η Λεμεσιανή ομάδα κατά την ταπεινή μας άποψη αποτελείται ίσως από το πιο ποιοτικό ρόστερ, σε σχέση και με τις υπόλοιπες ομάδες της πρώτης εξάδας. Το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε μετά από επτά αποτυχημένες προσπάθειες να κερδίσει την “Ελαφρά Ταξιαρχία” θα της δώσει τεράστια ώθηση για την συνέχεια.

Bet on Alfa

Είναι λογικό χθες από την στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ βρέθηκε μπροστά νωρίς στο σκορ με δύο τέρματα, ο Άρης να έβαζε πίεση. Επαναλαμβάνουμε πως διαθέτει ένα αριθμό παικτών ποιοτικών ποδοσφαιριστών που κάθε ομάδα της Κύπρου θα τους ήθελε στο ρόστερ της. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου τα έδωσαν όλα, κράτησαν το υπέρ τους σκορ και έφυγαν από την Λεμεσό νικητές. Και τονίζουμε το νικητές, γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ πήγε να χάσει το μέταλλο του νικητή, και πρέπει επιγώντος να το ξαναβρεί.

Μια πολύ σημαντική νίκη η ψεσινή πάνω στην οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να χτίσει και να έχει συνέχεια. Πλέον έχουμε μπροστά μας τρία εντός έδρας παιχνίδια με ΑΕΖ στο Κύπελλο, και Ανόρθωση και ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Ας δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ας πάμε να τα κερδίσουμε όλα. Όπως είπε χθες και ο Γιάννης Αναστασίου “Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ”….

Autoremarketing

Bet on Alfa