ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΧρυσάνθου: «Αντιλήφθηκαν όλοι ότι χρειάζονται αλλαγές και μέχρι τώρα...

Χρυσάνθου: «Αντιλήφθηκαν όλοι ότι χρειάζονται αλλαγές και μέχρι τώρα με ικανοποιούν οι κινήσεις»

O παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας, Άθως Χρυσάνθου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ», με τον Μάκη Νικολάου.

Bet on Alfa

Για την ανακοίνωση της πρόσληψης του Βάλντας Νταμπράουσκας, είπε: «Μας εξέπληξε λίγο η ανακοίνωση δεν την περιμέναμε τόσο σύντομα, είναι καλό ότι ο προγραμματισμός άρχισε σύντομα και συνεχίζεται για να είναι πανέτοιμη για τη νέα σεζόν. Κάποια πράγματα πλέον τα έχουν όλοι αντιληφθεί στην Ομόνοια ότι κάτι δεν έγινε σωστά στις τελευταίες σεζόν και μεταγραφικές περιόδους, το ρόστερ δεν ήταν τέτοιο που μπορούσε να ανταποκριθεί, αντιλήφθηκαν όλοι ότι χρειάζονται αλλαγές και μέχρι τώρα με ικανοποιούν οι κινήσεις που έγιναν. Με τον Αναστασίου ως υπηρεσιακός και αργότερα σε πόστο προγραμματισμού, το πέρασμά του την προηγουμένη φορά στην Ομόνοια δεν ήταν καλό αλλά και οι συνθήκες για να δουλέψει δεν ήταν οι κατάλληλες. Η Ομόνοια δουλεύει από θέμα οικονομικής ηρεμίας και είναι στην καλύτερη κατάσταση μαζί με τον Άρη και την Πάφο. Μπορεί κάποιος να δουλέψει χωρίς να έχει έννοια το οικονομικό κομμάτι και να γίνονται οι ανάλογες κινήσεις για να μπορεί η ομάδα να πετύχει».

Και πρόσθεσε για τον Γιάννη Αναστασίου: «Φαίνεται πως υπάρχει ηρεμία πλέον. Με τον Αναστασίου γίνεται το αυτονόητο, υπάρχει αρχή και τέλος, κάποιοι παίκτες παίζουν στη θέση τους, αξιολογείται το ρόστερ απ’ ότι φαίνεται και αρκετοί ποδοσφαιριστές παίρνουν ευκαιρίες, είδαμε τον Χαμάς να παίζει βασικός, πήρε χρόνο και ο Κασάμα και δεν επηρεάζει τη συνοχή της ομάδας αυτό».

«Βρίσκεται αρκετά πίσω η Ομόνοια σε θέμα βαθμολογική συγκομιδής δεν έχει πολυτέλεια να βλέπει πιο μπροστά παρά να αξιολογεί παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι κρίσιμη καμπή, οι απώλειες είναι δεδομένες, είναι πάρα πολύ σημαντικό να γίνονται σταθερά βήματα και όχι να γίνεται προσπάθεια για άλματα», κατέληξε.

Autoremarketing

Bet on Alfa