ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟOλοκληρώνεται η προετοιμασία και βγαίνει το πλάνο

Oλοκληρώνεται η προετοιμασία και βγαίνει το πλάνο

Με απογεύματινη προπόνηση που θα γίνει στο Ηλίας Πούλλος, ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της η ΟΜΟΝΟΙΑ για το πολύ σημαντικό ντέρμπι της Δεύτερας στο Γ.Σ.Π απέναντι στην Ανόρθωση.Στο στρατόπεδο της ομάδας μας το κλήμα είναι πάρα πολύ καλό, και όλοι ξέρουν πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ φύγει με το τρίποντο από το αυριανό παιχνίδι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα για την συνέχεια.

Bet on Alfa

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν καθώς ο μόνος που δεν είναι αυτή την στιγμή στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου, είναι ο Άνταμ Λάνγκ, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στο αυριανό ντέρμπι. Αλλαγές όσον αφορά το αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΖ, δεν αναμένεται να γίνουν πολλές, καθώς όσοι ξεκίνησαν στον προημιτελικό κυπέλλου ήταν συνεπείς και ανταποκρίθηκαν πλήρως.

Όσον αφορά τον κόσμο, παρά το προχωρημένο της ώρας του αυριανού παιχνίδιου (20:30), και το γεγονός ;ότι πρόκειται για καθημερινή, αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν στο Γ.Σ.Π. Ο κόσμος μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια θα πρέπει να δώσει ώθηση στην ομάδα και με την φωνή του να σπρώξει την ΟΜΟΝΙΟΙΑ σε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη.

Autoremarketing

Bet on Alfa