ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΓια βαθμολογική και ψυχολογική εκτόξευση

Για βαθμολογική και ψυχολογική εκτόξευση

Το ντέρμπι με την Ανόρθωση έφτασε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να δώσει άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο θέλει να βγει νικήτρια και να εκτοξευθεί βαθμολογικά και ψυχολογικά. Κάθε παιχνίδι και «τελικός», σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βλέπει μόνο για τα πιο ψηλά και αυτό απαιτεί μόνο νίκες.

Bet on Alfa

Απόψε (20:30) με σύμμαχο τον κόσμο της, που θα πρέπει να δώσει δυναμικό «παρών», καλείται να βγει νικήτρια. Είναι κομβικής σημασίας το παιχνίδι, καθώς από τη μια με νίκη θα βρεθεί ακόμη πιο κοντά στις ομάδες που προπορεύονται, αλλά και θα αφήσει εκτός στόχου την Ανόρθωση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε καλή κατάσταση, προέρχεται από σειρά επιτυχιών και πάει με φόρα και αποφασιστικότητα για το τρίποντο. Το μάτι των παικτών επιβάλλεται να γυαλίζει, δείχνοντας πόσο πολύ θέλουν τη νίκη. Ο Αναστασίου προετοίμασε την ομάδα και αναμένει ότι το πλάνο του θα λειτουργήσει άψογα και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει την τέλεια εμφάνιση.

Στην αποψινή προσπάθεια, η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει με αυξημένες επιλογές, αφού στην αποστολή βρίσκονται και οι Μπασιρού και Σίμιτς. Θα απουσιάσει μόνο ο Λανγκ. Άρα, ο Αναστασίου είναι σε θέση να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σύνολο, αλλά να έχει και γεμάτο πάγκο.

Autoremarketing

Bet on Alfa