ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚαι τώρα μόνο πρόκριση - Τα υπόλοιπα μπορούν να...

Και τώρα μόνο πρόκριση – Τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν!

Απέδρασε ψες η ΟΜΟΝΟΙΑ από το “Αντώνης Παπαδόπουλος” με το τρίποντο, έκανε το καθήκον της, διατήρησε τις αποστάσεις από Αποελ και ΑΕΚ που επίσης κέρδισαν, και μεγάλωσε την διαφορά της από τον 4ο Άρη που βρίσκεται πίσω της στην βαθμούς.

Bet on Alfa

Η ομάδα μας έκανε ότι έπρεπε και πλέον γυρίζει σελίδα, αφήνει πίσω της το πρωτάθλημα, και από σήμερα επικεντρώνεται στον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Άρη την ερχόμενη Τετάρτη. Εκεί όπου η ομάδα μας θέλει να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού το μεγάλο προβάδισμα που της δίνει το 0-3 του πρώτου αγώνα, και μαζί με τον κόσμο της να πανηγυρίσει την 3η συνεχόμενη παρουσία της σε τελικό Κυπέλλου.

Στις δύο προπονήσεις που ακολουθούν μέχρι το παιχνίδι ο Γιάννης Αναστασίου θα κληθεί να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του και να τους ετοιμάσει κυρίως ψυχολογικά για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης.

Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει και το σκηνικό για τον Μπεζούς, ο οποίος αποκόμισε τραύματισμο στον Αχίλλειο τένοντα στον χθεσινό αγώνα, και θα διαφανεί αν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Τετάρτης, με τις πιθανότητές να μην είναι πάντως με το μέρος του.

Autoremarketing

Bet on Alfa