ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΘεοχάρους: «Θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε κοντά στις 7.500»

Θεοχάρους: «Θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε κοντά στις 7.500»

Ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, μιλώντας στον Super Sport FM μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της αντίπαλου μας στον μεγάλο τελικό, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι.

Bet on Alfa

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Έφτασε στην πηγή, θα «πιει νερό η Πάφος FC; «Η Πάφος FC ετοιμάζεται για τον τελικό. Στο τέλος του αγώνα, θα σας απαντήσω. Πρώτον, δεν μας ικανοποιεί η βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα, έχουμε αποτύχει σε αυτό το κομμάτι. Άλλες βλέψεις είχε η ομάδα. Ποιος φταίει; Η ομάδα μας. Δεν μπαίνουμε σε διαδικασία να κατηγορούμε άλλους. Το κύπελλο μας ενδιαφέρει, καταφέραμε πανάξια να βρισκόμαστε στον τελικό. Είναι ένα παιχνίδι 90΄ που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της σεζόν. Δύο τίτλοι υπάρχουν στη σεζόν και είναι σημαντικοί. Οι θέσεις της Ευρώπης μας ενδιαφέρουν. Καλούμαστε να διεκδικήσουμε με όλες τις δυνάμεις το τρόπαιο. Όλοι οι Παφίτες ξέρουν, πόσο τους λείπει ένα τρόπαιο. Θα κάνουμε τα πάντα να πάρουμε το κύπελλο, το οποίο θα επουλώσει τις πληγές της σεζόν».

Πώς πάει η προπώληση; Πόσο κόσμο υπολογίζεται ότι θα έχετε στον τελικό; «Θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε κοντά στις 7.500 και βλέπουμε για τους ουδέτερους φιλάθλους. Θέλω να κάνω μία παρένθεση. Είμαστε μία ομάδα που έχει 2.200 εισιτήρια διαρκείας, για να πετύχουμε το στόχο ματς του κυπέλλου χρειάζεται να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, πηγαίνοντας τέσσερις φορές πάνω από τον αριθμό των διαρκείας. Η Πάφος διαθέτει 60.000 κόσμο, άρα το 12-13% θα βρίσκεται σε ποδοσφαιρικό αγώνα, είναι δύσκολος αριθμός. Όποιος φίλαθλος της Πάφος FC αποφασίσει να έρθει στον τελικό, θα λείψει περίπου 11 ώρες. Επίσης, το κόστος θα είναι ακριβό, περίπου στα 50 ανά άτομο. Ο κ. Λομάκιν επιχορήγησε την ομάδα να βρίσκεται μόνιμα σε υψηλό επίπεδο και ζητάει μόνο την παρουσία του κόσμο στον τελικό. Τα τελευταία τρία χρόνια η Πάφος FC είναι εκεί στην εξάδα που δεν βρίσκονται παραδοσιακές δυνάμεις. Θα διαθέσουμε τα λεωφορεία, υπάρχουν χορηγοί και υποστηρικτές που θα τα διευθετήσουν για τον κόσμο που επιθυμεί να έρθει στο ΓΣΠ».

Autoremarketing