ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝα το φέρει στα μέτρα της, να βάλει και...

Να το φέρει στα μέτρα της, να βάλει και τον κόσμο στο παιχνίδι

Το Σάββατο 18 Μαΐου δεν είναι μακριά. Μας χωρίζουν τέσσερις μέρες από τον τελικό Κυπέλλου Coca-Cola και η ΟΜΟΝΟΙΑ εντείνει την προετοιμασία της για το μεγάλο παιχνίδι. Ως Ευρωπαϊα, αφού εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος, επιβάλλεται να παίξει χωρίς πίεση και με την εμπειρία και ικανότητα της ομάδας να πετύχει τον στόχο της.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ των 16 κατακτήσεων κυπέλλου, οι δύο τα προηγούμενα δύο χρόνια, είναι ικανή να ξεδιψάσει και πάλι. Αυτό που θα πρέπει να κάνει είναι, να φέρει στα μέτρα της το παιχνίδι. Να ελέγξει και να δώσει τον ρυθμό που αυτή θέλει και να βάλει στο παιχνίδι τον κόσμο της. Χρειάζεται υπομονή στις προσπάθειες των παικτών είτε είναι στην άμυνα είτε στην επίθεση. Η λεπτομέρεια σε τέτοια ματς κάνει τη διαφορά και πρέπει να είναι με το μέρος μας.

Ο Αναστασίου είναι έμπειρος, ενώ έδειξε στην έως τώρα παρουσία του στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ότι δίνει έμφαση στην τακτική και απαιτεί να γίνονται τέλεια κάποια πράγματα στο παιχνίδι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, θα θελήσει να κάνει αυτή κουμάντο, να δείξει πόσο πολύ το θέλει και να δώσει κίνητρο στον κόσμο της να παίξει κι αυτός μπάλα με τα συνθήματά του. Ο Αναστασίου κατέληξε στο πλάνο του, δουλεύει σ’ αυτό και αναμένει ότι θα πιάσει τόπο, οι παίκτες θα το ακολουθήσουν πιστά και στο τέλος η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βγάλει και φέτος τον κόσμο της στους δρόμους.

Autoremarketing

Bet on Alfa