ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣωφρόνης:"Κάναμε κάποια λάθη, κάποιες συγκυρίες, αλλά και κάποια πράγματα...

Σωφρόνης:”Κάναμε κάποια λάθη, κάποιες συγκυρίες, αλλά και κάποια πράγματα που μας έφεραν να φύγουμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ”

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο Κύπριος προπονητής, Σωφρόνης Αυγουστή και μεταξύ άλλων ανάφερθηκε και στην ΟΜΟΝΟιΑ:

Bet on Alfa

Αναλυτικά:

Για τη φετινή σεζόν: «Να το πάρουμε από την αρχή. Όταν αναλάβαμε αρχικά είχαμε ένα στόχο, την κατάκτηση του κυπέλλου. Τα καταφέραμε και αρχίσαμε τη νέα σεζόν. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα, γιατί πολλοί ποδοσφαιριστές είχαν συμβόλαιο. Δουλέψαμε στο σύνολο της ομάδας, με κάποιες μικρές προσθήκες παικτών που μας βοήθησαν πολύ. Αυτό που μας στοίχισε πάρα πολύ, είναι ο αποκλεισμός στην Ευρώπη.

Η κριτική είναι μεγαλύτερη σε έναν Κύπριο προπονητή. Σε αυτές τις ομάδες είναι μεγάλη αποτυχία για έναν Κύπριο προπονητή να μην πάρει το πρωτάθλημα. Όμως είναι ωραίο να υπάρχει αυτή η πίεση. Όταν υπάρχει κόσμος στο ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό. Και εμείς κάναμε κάποια λάθη, κάποιες συγκυρίες, αλλά και κάποια πράγματα που μας έφεραν να φύγουμε από την Ομόνοια. Αυτά που είπαμε όμως εμφανίστηκαν στην πορεία».

Για την αναγνώριση του κόσμου: «Η αναγνώριση από τον κόσμο είναι σημαντικό. Ποτέ δεν κτίζεις μια ομάδα μόνος σου. Είναι το συμβούλιο, οι μηχανισμοί που υπάρχουν γύρω απ’ την ομάδα. Χρειάζεται να δώσεις αρκετό χώρο, να δεις πολλούς παίκτες και εννοείται πως δεν μπορείς να πετύχεις σε όλους ποδοσφαιριστές. Οι πλείστοι όμως πρέπει να υλοποιήσουν το πλάνο σου στον αγωνιστικό χώρο».

Autoremarketing