ΑρχικήΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑO Μασούρας και η εναλλακτική στο ρόστερ...

O Μασούρας και η εναλλακτική στο ρόστερ…

Εδώ και μέρες σας ενημερώσαμε ως ιστοσελίδα ότι ο Γιάννης Αναστασίου ήθελε πάρα πολύ να ντύσει στα πράσινα τον Μασούρα και εν τέλει το πέτυχε αφού σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε τον 27χρονο Ελλαδίτη αμυντικό.

Σύγχρονο δεξί μπακ, με γρήγορα ανεβάσματα και χαρακτηριστικά ποδοσφαιριστή που χρειαζόταν στα άκρα της άμυνας η ομάδα και πλέον είναι στα χέρια του προπονητή να καταφέρει να βγάλει από τον Γιάννη Μασούρα τον καλύτερο του εαυτό και να δώσει στο γήπεδο αυτά που μπόρει.

Πλέον η προσοχή στρέφερται στην εναλλακτική λύση του Μασούρα στο ρόστερ, καθώς ως γνωστόν από την ομάδα έφυγαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που μπόρουν να αγωνιστούν στην δεξιά πλεύρα της άμυνας (Μίλετιτς, Ψάλτης, Μάθιους). To να αποκτηθεί κι άλλος ξένος για την συγκεκριμένη θέση, θεωρείται πολύ μακρινό σενάριο, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Κάποιες πληροφορίες που έφτασαν κοντά μας αναφέρουν πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βρει λύση με Κύπριο ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορεί να αποκτηθεί και αγωνιστικά να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας, ίσως στραφεί στην ξένη αγόρα, με ποδοσφαιριστή κάτω των 22 που θα μπόρει να εγγραφεί στον κατάλογο Β.

Επίσης άλλη μια σκέψη είναι ο σέντερ μπακ που θα αποκτηθεί να μπόρει να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο. Σύντομα αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις και να προχωρήσει η ομάδα προγραμματισμού για να κλείσει κι αυτή την εκκρεμότητα.