ΑρχικήΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑΚριστ Μακκόσο - Προτάθηκε κι εξετάζεται η περίπτωση του!

Κριστ Μακκόσο – Προτάθηκε κι εξετάζεται η περίπτωση του!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τον προγραμματισμό της και μετά την απόκτηση των Εβάντρο Κόστα, Γιάννη Μασούρα και Ματέο Μάριτς επικεντρώνεται στους επόμενους στόχους. Προταιρεότητα πλέον αποτελεί η απόκτηση ακόμα τρίων ποδοσφαιριστών, αυτή του επιτελικού μέσου (υπάρχει στα σκαριά ποδοσφαιριστής), εξτρέμ, αλλά και κεντρικού αμυντικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας για την θέση του κεντρικού αμυντικού προτάθηκε ο 20χρόνος διεθνής Κονγκολέζος Κριστ Μακκόσο. Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται στην R.W.D.M. Brussels F.C., ομάδα Β΄ κατηγορίας του Βελγίου. Ο Μακκόσο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Γαλλικής Σοσό.

Στο Βέλγιο πήρε μετάγραφη φέτος τον Ιανούαριο και υπέγραψε συμβόλαιο 4 χρόνων με την R.W.D.M. Brussels F.C. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε για να παίξει ως δανεικός στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ηλικία του και ότι μπορεί να εγγραφεί στον κατάλογο Β’, καθώς επίσης και τα στατιστικά του, κάνουν περίπτωση ελκυστική και εξετάζεται από την ομάδα μας.

Δείτε όλα τα στοιχεία του Κριστ Μακκόσο στην ιστοσελίδα transfermarket