Τα ψέματα τελείωσαν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είτε θα αρχίσει να κερδίζει αλλάζοντας το βαρύ κλίμα, και ξεκινώντας την δική της αντεπίθεση, είτε ξεχνάει την υπόθεση πρωτάθλημα από νωρίς γι’ άλλη μια χρονιά.
Τα πάντα πρέπει να ξεκινήσουν από απόψε, στον αγώνα κόντρα στην Καρμιώτισσα. Μια νίκη με καλή εμφάνιση που θα επαναφέρει την ηρεμία και την αισιοδοξία στο πράσινο οικοδόμημα.
Ο Βάλντας Νταμπράουσκας και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο από τα τελευταία παιχνίδια, και να αποδείξουν πως οι τρεις συνεχόμενες ήττες και η αγωνιστική κοιλιά αποτελούν παρελθόν.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει απόψε στην Λάρνακα χωρίς τους Γιόβετιτς, Σίμιτς και Ατζίλι. Στην αποστολή μετά από έξι μήνες βρίσκεται ο Ρομάν Μπέζους.