Γνωρίζουμε πως κάποιοι πάλι θα πουν την γνωστή καραμέλα, ότι δεν βλέπουμε τα δικά μας και ασχολούμαστε με την διαιτησία. Ολίγον μας ενδιαφέρει, καθώς για ακόμη ένα φετινό παιχνίδι οι διαιτητικές αποφάσεις που ίσως καθόριζαν τον αγώνα ήταν εναντίον μας. Και μάλιστα δύο στον αριθμό.
Tα είδαμε και εμείς στο γήπεδο όμως ακούγοντας και τον αναλυτή διαιτησίας Ανδρέα Γεωργίου επιβεβαιώθηκαμε. Και ο Πέτροβιτς έπρεπε να αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα, και στην παράβαση του Λαϊφή στον Κουλιμπαλί μπορούσε να επέμβει το VAR και να δοθεί πέναλτι.
Επειδή δεν είμαστε τέτοιοι, δεν θα εστιάσουμε στην διαιτησία, αφού θεωρούμε πως αποκλειστική ευθύνη που δεν έφυγε η ΟΜΟΝΟΙΑ με το τρίποντο ψες είναι δική της, παρόλα αυτά αξίζει να καταγραφεί το πιο πάνω γεγονός σε ακόμη ένα φετινό αγώνα της ομάδας μας.