Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει απόψε στο Δασάκι της Άχνας με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα την κρατήσει κοντά στις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά από αυτή στην βαθμολογία.
Με δεδομένο ότι την περασμένη Πέμπτη η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε πολλές δυνάμεις κόντρα στην Ραπίντ και την ερχόμενη Πέμπτη ταξιδεύει στην Βοσνία για να δώσει το πιο καθοριστικό της παιχνίδι στο League Phase του Conference, o Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να κάνει rotation απόψε στο Δασάκι.
Κάτω από τα δοκάρια η λογική λέει πως επιστρέφει ο Φαμπιάνο. Αριστερά στην άμυνα ίσως δούμε τον Κίτσο, ενώ δεξιά θα αγωνιστεί ο Μασούρας. Στο κέντρο της άμυνας ο Κουλιμπαλί θεωρείται ο δεδομένος, ενώ δίπλα του αναμένεται να επιστρέψει ο Παναγιώτου.
Στον άξονα ο Μάριτς ίσως πάρει ανάσες και θα δούμε τον Κούσουλο ως ανασταλτικό μέσο. Δίπλα του θα αγωνιστεί ο Εβάντρο, ενώ μπροστά τους φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Μουσιαλόφσκι.
Λοίζος και Σίμιτς έδωσαν πολλές δυνάμεις την περασμένη Πέμπτη, και μάλλον σήμερα στα φτερά προτιμηθούν οι Σεμέδο και Αλιούμ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Γιόβετιτς.
Πιθανή εντεκάδα: Φαμπιάνο, Μασούρας, Κίτσος, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Κούσουλος, Εβάντρο, Μουσιαλόφσκι, Σεμέδο, Αλιούμ, Γιόβετιτς