ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ σταθερότητα στις επιλογές και η χρησιμότητα όλων

Η σταθερότητα στις επιλογές και η χρησιμότητα όλων

Ο Γιάννης Αναστασίου το έκανε ξεκάθαρο προ πολλού ότι, ήταν απαραίτητη η σταθερότητα στις επιλογές, ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να δέσει ως σύνολο. Ήταν κάτι που είδαμε και στο ξεκίνημα της σεζόν, στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, με αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει και καλή απόδοση και να παίρνει νικηφόρα αποτελέσματα.

Πλέον, ο Αναστασίου στηρίζεται σ’ ένα βασικό κορμό, αλλά την ίδια ώρα έχει σε ετοιμότητα και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Τους δίνει τη δυνατότητα να αισθάνονται χρήσιμοι και το δείχνουν με την είσοδό τους στο παιχνίδι. Επίσης, όποτε προσφέρεται, κάνει μερικό ροτέσιον, καθώς οι αγώνες είναι πολλοί και συνεχόμενοι και δεν μπορούν να βγάλουν τη σεζόν οι ίδιοι παίκτες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται στο παιχνίδι της, με την ποιότητά της. Από τη στιγμή που βρήκε σταθερότητα στην άμυνα, εκεί που προηγουμένως παρουσιαζόταν πρόβλημα, μεσοεπιθετικά έχει πλειάδα επιλογών για να παίξει και από τα άκρα και από τον άξονα.

Για την ώρα, η ομάδα επικεντρώθηκε στο ματς της Παρασκευής με την Ο29Μ εκτός έδρας, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Μόνο έτσι θα μπορέσει να διατηρηθεί σε τροχιά βαθμολογική ανόδου, αλλά και να πάει με φόρα και δυναμική στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Πάφος FC όπως και στα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν για το πρωτάθλημα.

Autoremarketing