Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται απόψε τον Άρη στο Γ.Σ.Π στα πλαίσια της 4ης αγωνιστική των Play – Off και μοναδικός της στόχος είναι η επάνοδος στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια.
Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Τρίτης απέναντι στον Απόλλωνα.
Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να επανέλθει ο Φαμπιάνο. Στο δεξί άκρο της άμυνας μάλλον θα παραμείνει ο Μασούρας και αριστερά ο Χαμάς.Στο κέντρο της άμυνας ίσως δούμε για πρώτη φορά το δίδυμο Κουλιμπαλί – Σίμιτς.
Στον άξονα θα επανέλθει ο Μάριτς, με τους Εράκοβιτς ή Κούσουλο να τον πλαισιώνουν. Μπροστά τους η λογική λέει πως θα αγωνιστεί ο Γιόβετιτς, αν κι έχασε κάποιες προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα, λόγω προγραμματισμένου ταξιδιού που πραγματοποίησε (με άδεια που εξασφάλισε από την ομάδα).
Αριστερά στην επίθεση θα παίξει ο Σεμέδο, δεξιά ο Λοίζος και στην κορυφή ο Στεπίνσκι.
Η πιθανή εντεκάδα: Φαμπιάνο, Μασούρας, Κουλιμπαλί, Σίμιτς, Χαμάς, Μάριτς, Εράκοβιτς, Γιόβετιτς, Λοίζου, Σεμέδο, Στεπίνσκι