ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚομπλέ, εκτός απροόπτου, στο «αιώνιο», αλλά χωρίς Αναστασίου

Κομπλέ, εκτός απροόπτου, στο «αιώνιο», αλλά χωρίς Αναστασίου

Μετά το πρόγραμμα αποθεραπείας τη Δευτέρα για όσους αγωνίστηκαν την Κυριακή, στην ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα οι ποδοσφαιριστές ξεκουράζονται. Παραχωρήθηκε ρεπό και από αύριο η ομάδα θα φουλάρει για το «αιώνιο» ντέρμπι της Κυριακής, στο οποίο θα είναι τυπικά φιλοξενούμενη.

Όπως έχουν σήμερα τα αγωνιστικά δεδομένα, εάν δεν προκύψει οτιδήποτε απρόοπτο, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει κομπλέ σ’ ένα σημαντικότατο παιχνίδι. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις στους ποδοσφαιριστές για να κυνηγήσουν τη νίκη για 1948 λόγους. Πόσο μάλλον όταν στο τελευταίο ματς με τον Αποέλ η εμφάνιση ήταν ντροπιαστική. Έχουν, λοιπόν, έναν επιπλέον λόγο για να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Από το προσεχές ντέρμπι, αλλά και το επόμενο με την ΑΕΚ, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα έχει στον πάγκο της τον Γιάννη Αναστασίου μετά την αποβολή του κόντρα στον Άρη. Ο Ελλαδίτης θα προετοιμάσει την ομάδα και το κοουτσάρισμα θα είναι ευθύνη των Τελεβάντου και Ρούτερ.

Οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αγωνιστούν, είτε πάρουν φανέλα βασικού είτε ως αλλαγή, καλούνται να φτάσουν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης και να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην επιτυχία. Δεν θα πρέπει να δώσουν δικαιώματα, να είναι συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Να δείξουν θέληση και αποφασιστικότητα για τη νίκη.

Autoremarketing