ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚινήθηκε στην μετριότητα κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει...

Κινήθηκε στην μετριότητα κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την 3η θέση!

Το χθεσινό αιώνιο ντέρμπι πέρασε πλέον στην ιστορία με το 1-1 να αφήνει γλυκόπικρη γεύση όσον αφορά τα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ γενικά δεν έθελψε με την εμφάνιση της, και φυσιολογικά δεν κέρδισε, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει στην 3η θέση μετά της απώλειες της ΑΕΚ κόντρα στην Πάφο.

Περισσότερο είδαμε μια ομάδα να προσπαθεί να μην χάσει. Αν μπορούμε να κρατήσουμε κάτι από την ψεσινή εμφάνιση, είναι η άμεση αντίδραση που δέχτηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γκολ που δέχτηκε, γεγονός που συνέβαλε σημαντικά στον να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας.Επίσης στα θετικά συγκαταλέγεται και η επάνοδος του Χάμπου στην ενεργό δράση μετά από πέντε παιχνίδια.

Βέβαια σε καμία περίπτωση ως οικοδόμημα δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι και να πανηγυρίζουμε ισοπαλίες κι αυτό είναι δεδομένο.

Αυτό που συζητιέται ακόμη μια φορά είναι το γεγονός πως ο Γιάννης Αναστασίου δεν πήρε το παραμικρό ρίσκο,για να κυνηγήσει την νίκη και αυτό το αποδεικνύει το γεγονός ότι τις 3 από τις 4 αλλαγές του, τις πραγματοποίησε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Autoremarketing