Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή εμφάνισή της στο παιχνίδι με αντίπαλο την Πάφος FC, την οποία φιλοδώρησε με τρία τέρματα και μπορούσε και για περισσότερα. Έγινε η πρώτη ομάδα στη σεζόν που πετυχαίνει τρία γκολ κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.
Γι’ αυτό που ξεχώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ, πέρα από τη γεμάτη εμφάνιση, ίσως την κορυφαία σε διάρκεια απόδοση, ήταν η θέληση και το πάθος των παικτών. Γυάλιζε το μάτι τους, έδειξαν τεράστια αποφασιστικότητα για τη νίκη. Το φώναξαν από το ξεκίνημα ότι, «αυτό το παιχνίδι είναι δικό μας, δεν χάνεται», όπως και έγινε.
Την ίδια θέληση και πάθος αναμένουμε να δούμε και την Τετάρτη, στον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Και όχι μόνο, αλλά σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν. Παράλληλα, ο Αναστασίου θα πρέπει να αντιλήφθηκε ποια θα πρέπει να είναι η φιλοσοφία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ώστε να μην αδικεί τον εαυτό της.
Αυτό που έχει να κάνει η ομάδα, είναι να δώσει συνέχεια και να δείξει συνέπεια, κάτι που της έλειψε στη σεζόν, με αποτέλεσμα η πορεία της να μοιάζει με καρδιογράφημα. Παράλληλα, ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει πιο μαζικά την προσπάθεια των παικτών στο επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ώστε να γίνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό.