Παράλογη και αδικαιολόγητη η αλλαγή του Χάμπου στο χθεσινό παιχνίδι στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Ο νεαρός μέσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε στο πρώτο 45λεπτο, όχι μόνο για την ευφυΐα του στο να “ηρεμήσει” την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και για τα τρεξίματα και τη μαχητικότητα που πρόσφερε, σε ένα διάστημα όπου το υπόλοιπο σύνολο έδειχνε να μην πατά καλά στο γήπεδο.
Η απόφαση του Γιάννη Αναστασίου να τον αφήσει στα αποδυτήρια, με την πρόφαση ότι ήθελε να τον προστατεύσει επειδή είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα, δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Βασικά, δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο.
Και αυτό γιατί μέχρι εκείνο το σημείο η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στον τελικό. Η ανάγκη, λοιπόν, ήταν να περάσει η ομάδα μας, όχι να «προστατευτεί» ένας ποδοσφαιριστής που έδειχνε ικανός να αντέξει την πίεση.
Είμαστε βέβαιοι πως αν ο Χάμπος έμενε στο γήπεδο, θα έκανε τα πάντα για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά που κάποιοι άλλοι άφησαν εκεί για μήβες και να σώσει το τομάρι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Από μόνη της η αλλαγή αυτή στέρησε από την ομάδα μας τη θέληση ενός ποδοσφαιριστή που θα τα έδινε όλα.
Αυτό που συνέβη χθες με τον συγκεκριμένο παίκτη, είναι η μικρογραφία του τι συμβαίνει ολόκληρη σεζόν. Ένας ποδοσφαιριστής που αδικήθηκε κατάφωρα, ένας παίκτης που μπήκε στα δύσκολα, έβαλε το πόδι του στη φωτιά, τα έδωσε όλα για την ΟΜΟΝΟΙΑ.
Στο τέλος της ημέρας εκτός από τον Χαράλαμπο, αδικήθηκε και η ΟΜΟΝΟΙΑ!