ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜέσα σε όλα αυτά, έχουμε και παιχνίδι

Μέσα σε όλα αυτά, έχουμε και παιχνίδι

Ο ημιτελικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ αποτελεί παρελθόν, αφήνοντάς μας μια πικρή γεύση. Όπως γράψαμε το τελευταίο διήμερο, ο συγκεκριμένος αγώνας ανέδειξε όλες τις παθογένειες της εθνικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ομάδα μας έμεινε εκτός τελικού και πλέον έχει μπροστά της δύο βαθμολογικά αδιάφορα παιχνίδια για να ολοκληρώσει τη σεζόν.

Η αρχή γίνεται τη Δευτέρα απέναντι στον Άρη, στο στάδιο «Αλφα Μέγα», ενώ ακολουθεί το αιώνιο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις και πλέον επικεντρώνεται σε αυτές, με στόχο να κλείσει αυτή την άσχημη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όπως γράψαμε και χθες, τα δύο παιχνίδια είναι μια ευκαιρία να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παίκτες με προοπτική, αλλά και σε εκείνους που σε ολόκληρη τη χρονιά δεν πήραν όσα δικαιούνταν από τον κύριο Αναστασίου.

Autoremarketing