Χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς απομένουν δύο αγώνες μέχρι το φινάλε και η ευρωπαϊκή συμμετοχή έχει ήδη «κλειδώσει». Παρόλα αυτά, υπάρχει στόχος για μια αξιοπρεπή κατάληξη, με την ομάδα μας να στοχεύει στην 3η θέση, περισσότερο για λόγους κύρους.
Στο πλαίσιο αυτό, και ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Άρη στη Λεμεσό, ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα, προχωρώντας σε ορισμένες αλλαγές. Ο Στεπίνσκι επιστρέφει μετά την τιμωρία του και τίθεται ξανά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ έτοιμος είναι και ο Παναγιώτου, που είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του ημιτελικού, χωρίς όμως να αγωνιστεί.
Αντίθετα, εκτός μάχης παραμένουν οι τραυματίες Κούσουλος και Ελάντερ, ενώ ο Μπέζους δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας. Ο Ιγκεμπρίτσεν συνεχίζει την προσπάθεια επιστροφής του και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή, εφόσον κριθεί έτοιμος.