ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤελευταία προπόνηση πριν τον Άρη

Τελευταία προπόνηση πριν τον Άρη

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει σήμερα με προπόνηση την προετοιμασία της για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Άρη, στο στάδιο «Αλφαμέγα», για την προτελευταία αγωνιστική της σεζόν. Με την πρόκριση της ΑΕΚ και της Πάφος FC στον τελικό του κυπέλλου, η ομάδα μας εξασφάλισε ήδη το ευρωπαϊκό εισιτήριο της επόμενης περιόδου, γεγονός που περιορίζει το βαθμολογικό ενδιαφέρον των τελευταίων αγώνων.

Παρόλα αυτά, το «τριφύλλι» επιδιώκει να κλείσει τη χρονιά με αξιοπρέπεια και θετικά αποτελέσματα, αφήνοντας μια καλή τελευταία εικόνα στο γήπεδο μετά από μια δύσκολη και απογοητευτική σεζόν.

Στο αγωνιστικό σκέλος, εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Ελάντερ και Κούσουλος, ενώ ο Ρομάν Μπεζούς θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας. Ανέτοιμος παραμένει και ο Ιγκεμπρίτσεν, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής και για το αυριανό ματς. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα ανακοινωθούν οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Λεμεσό.

Autoremarketing