Ο Στέφαν Γιόβετιτς απέναντι στον Άρη επιβεβαίωσε πως δεν ήρθε στην ομάδα μας για τουρισμό. Με δύο γκολ στον χθεσινό αγώνα, απέδειξε ξανά πως διαθέτει την κλάση, την εμπειρία και το ένστικτο του σκόρερ που χρειάζεται κάθε μεγάλη ομάδα.
Ο “Γιόβε” έδωσε τεράστιο προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως η συνέχεια της αναμέτρησης δεν ήταν αυτή που θέλαμε όλοι. Το ισόπαλο αποτέλεσμα άφησε πικρή γεύση, όμως δεν μπορεί να επισκιάσει την πολύ καλή του παρουσία.
Για την ιστορία, αυτό ήταν η πρώτη φορά που σκοράρει δύο τέρματα σε ένα ματς με το τριφύλλι στο στήθος – αφού τα προηγούμενα πέντε του γκολ είχαν έρθει σε πέντε διαφορετικά παιχνίδια. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που “πληγώνει” κυπριακή ομάδα, καθώς το είχε κάνει και με την εθνική του ομάδα στο ΓΣΠ το 2020, όταν είχε σκοράρει και τα δύο γκολ του Μαυροβουνίου απέναντι στην Κύπρο.
Με εμφανίσεις όπως αυτή, ο Γιόβετιτς στέλνει το μήνυμα πως έχει πολλά ακόμα να προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ – και ότι οι μεγάλες στιγμές είναι μπροστά.