ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤον προστάτεψε για να τον έχει πανέτοιμο στο επίσημο!

Τον προστάτεψε για να τον έχει πανέτοιμο στο επίσημο!

Ο Λοΐζος Λοΐζου μέτρησε 30 αγωνιστικά λεπτά στο χθεσινό φιλικό της Εθνικής μας με τη Βουλγαρία. Ο εξτρέμ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πήρε τον χρόνο που χρειαζόταν για να ξεμουδιάσει και να πάρει ρυθμό, κάτι που ήταν απαραίτητο ενόψει του σημαντικού αγώνα της Τρίτης (10/6) με τη Ρουμανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι η ξεκάθαρη πίστη του προπονητή, Άκη Μάντζιου, στο πρόσωπό του. Ο Μάντζιος φρόντισε να τον προστατέψει, περιορίζοντας τον χρόνο συμμετοχής του στο φιλικό ώστε να τον έχει φρέσκο και πανέτοιμο για το επίσημο παιχνίδι. Η επιλογή αυτή δείχνει πόσο σημαντικός είναι ο Λοΐζος και πόσο πολύ πιστεύει ο προπονητής σε αυτόν.

Ο Λοΐζος διαθέτει ταχύτητα και τεχνική που μπορούν να τον βοηθήσουν να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του διεθνούς επιπέδου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία των διεθνών της, και ο Λοΐζος αποτελεί έναν από τους παίκτες που αναμένεται να δώσουν σημαντική βοήθεια τόσο στην εθνική όσο και στην ομάδα μας τη νέα σεζόν.