Αν ήταν οπαδός θα έπαιζε παντού πρωτοσέλιδο!

Στιγμές άπειρου κάλλους στο Αλφαμέγα, μια εικόνα που δεν τιμά κανέναν. Η φωτογραφία του προπονητή του Αποελ, Πάμπλο Γκαρσία, κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου, λόγω της αντιαθλητικής του συμπεριφοράς μετά το τέλος της αναμέτρησης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Δεν θα ειρωνευτούμε, ούτε θα πούμε περισσότερα απ’ όσα πρέπει. Αυτό που οφείλουμε να πούμε είναι ένα: τέτοιες συμπεριφορές είναι ντροπή. Ντροπή για τον αθλητισμό.

Ελπίζουμε ο αθλητικός δικαστής να μην αντιμετωπίσει επιεικώς τέτοιες ενέργειες. Όταν μιλάμε για βία στα γήπεδα, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να κοιτάμε την αλήθεια κατάματα.
Γιατί τέτοιες πράξεις όχι μόνο προκαλούν τη βία, αλλά τη θρέφουν και τη μεταφέρουν και στις κερκίδες.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Το μήνυμα του Φώτη για το ταξίδι στο...
📽️☘️ Πρεμιέρα για το «TEAMMATES» στο OMONOIA TV!
Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε μέχρι και την Ισλανδία!
☘️⚽📽️ Μάριτς ➡️ Σάτκα ➡️ ΓΚΟΛ! (Βίντεο)