Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη ευρωπαϊκή παρουσία της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει αρχίσει.
Η αποστολή της ομάδας μας αναχωρεί την Τρίτη 4 Αυγούστου με προορισμό τη Φρανκφούρτη, όπου θα συμμετάσχει στον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Women’s Champions League.
Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για το γυναικείο τμήμα, καθώς για πρώτη φορά θα εκπροσωπήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία του.
Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Αυγούστου, απέναντι στην Eintracht Frankfurt, στο Stadion am Brentanobad.
Στο ίδιο προκριματικό τουρνουά συμμετέχουν επίσης η Vålerenga Damer από τη Νορβηγία και η Malmö FF από τη Σουηδία. Ο δεύτερος αγώνας της ομάδας μας θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου, με τον αντίπαλο να καθορίζεται από τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων.
Οι ποδοσφαιρίστριες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και το τεχνικό επιτελείο ετοιμάζονται να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και να εκπροσωπήσουν επάξια την ομάδα μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Η πρώτη ευρωπαϊκή σελίδα είναι έτοιμη να γραφτεί. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!






