Ο Χένινγκ Μπεργκ έδωσε ξεκάθαρη εικόνα σε ό,τι αφορά τον χρονικό ορίζοντα επιστροφής του Φώτη Κίτσου στην αγωνιστική δράση.
Ο Νορβηγός τεχνικός προσδιόρισε την επιστροφή του Ελλαδίτη ακραίου αμυντικού για τον ερχόμενο Ιανουάριο, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί ακόμη αρκετό διάστημα μέχρι να μπορέσει να τεθεί ξανά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Ο Κίτσος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ακολουθεί προσεκτικά όλα τα στάδια της επανόδου του, χωρίς να υπάρχει πρόθεση να επισπευσθεί η επιστροφή του.
Με βάση λοιπόν τα όσα ανέφερε ο Χένινγκ Μπεργκ, ο στόχος είναι ο ποδοσφαιριστής να είναι σε θέση να επιστρέψει κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας με την έναρξη του νέου έτους.
Μέχρι τότε, το βάρος πέφτει στην πλήρη αποκατάστασή του, ώστε όταν επιστρέψει να είναι πραγματικά έτοιμος να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ.







