Μία από τις ιδιαιτερότητες που θα έχει η αποψινή αναμέτρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη Σεντ Τρούιντεν αφορά τον αγωνιστικό χώρο του Stayen.
Το γήπεδο της βελγικής ομάδας διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα, με τον Χένινγκ Μπεργκ να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα κατά τη διάρκεια των χθεσινών του δηλώσεων.
Ο Νορβηγός τεχνικός σημείωσε πως οι συνθήκες είναι παρόμοιες με αυτές που συνάντησε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Γιβραλτάρ, όσον αφορά τον τύπο του αγωνιστικού χώρου, έχοντας έτσι ήδη μία πρόσφατη εμπειρία από παιχνίδι σε ανάλογο τερέν.
Παράλληλα, ο Μπεργκ εξέφρασε την εκτίμηση πως απόψε τα πράγματα ενδεχομένως να είναι λίγο καλύτερα, καθώς ο αγωνιστικός χώρος αναμένεται να είναι βρεγμένος, κάτι που μπορεί να βοηθήσει την μπάλα να κυλά πιο γρήγορα και ομαλά.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε χθες την πρώτη της επαφή με το Stayen μέσα από την τελευταία προπόνηση και πλέον γνωρίζει καλύτερα τις συνθήκες που θα συναντήσει.
Πρόκειται για μία ακόμη λεπτομέρεια στην οποία η ομάδα μας θα πρέπει να προσαρμοστεί άμεσα, σε ένα παιχνίδι όπου κάθε μικρό στοιχείο μπορεί να παίξει τον δικό του ρόλο.

Διαβάστε και ενημερωθείτε για όσα θα γίνουν το επόμενο τριήμερο στο Λίμπουργκ μέσα από το ΟΜΟΝΟΙΑ24






