Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ήδη εξασφαλίσει ότι θα βρίσκεται στη League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που φυσικά δίνει μια σημαντική ασφάλεια ενόψει της ρεβάνς με τη Σιντ Τρούιντεν.
Αυτό όμως δεν αλλάζει καθόλου τον στόχο.
Η ομάδα μας θέλει Europa League και την Πέμπτη θα μπει στο ΓΣΠ για να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει το εισιτήριο για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θα συνεχίσει στη League Phase του Conference League. Κανείς όμως στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βλέπει αυτή τη στιγμή αυτό το σενάριο ως προτεραιότητα.
Η εικόνα του πρώτου αγώνα έδειξε ότι η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι τέτοια που να κάνει την ανατροπή να μοιάζει απαγορευτική. Αντίθετα, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τις στιγμές της, δημιούργησε ευκαιρίες και έδειξε ότι μπορεί να βάλει δύσκολα στους Βέλγους.
Γι’ αυτό και η ρεβάνς αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.
Η ευρωπαϊκή συνέχεια είναι εξασφαλισμένη, αλλά το ζητούμενο είναι να γίνει στο επίπεδο που θέλει πραγματικά η ομάδα μας.
Και αυτό το επίπεδο, αυτή τη στιγμή, λέγεται Europa League.






