ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας μας, Κώστα Καϊάφα,...

Η τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας μας, Κώστα Καϊάφα, στη δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν

Στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής διάσκεψης ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου,ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Καϊάφας, έκανε τις ακόλουθες τοποθετήσεις:

Bet on Alfa

“Καλό Μεσημέρι και από εμένα,

Θα ξεκινήσω εκφράζοντας τις ευχαριστίες για την εδώ παρουσία σας και να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική περίοδο αντάξια των προσδοκιών των αγνών φιλάθλων, όλων εμάς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και φυσικά της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Στον καθένα από εσάς εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει να διαδραματίσει και είμαι σίγουρος πως ο ρόλος σας θα βοηθήσει όλους στο ποδοσφαιρικό στερέωμα να συμπεριφερθούν μέσα στο πνεύμα του Ευ Αγωνίζεσθαι, για ένα δίκαιο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Όπως έχει αναφέρει και ο Πρόεδρος, η Διοίκηση του Σωματείου έχει ως πρώτο στόχο την σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθότι είναι γνωστά τα οικονομικά προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσει. Αυτό ωστόσο δεν αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθεια που θα καταβληθεί για να παρουσιαστεί μια ανταγωνιστική ομάδα που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η ιστορία του Σωματείου μάς επιβάλλει να παρουσιάσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, που να είναι σε θέση να διεκδικεί τη νίκη και την διάκριση. Αντιλαμβάνεστε πως κανένας προπονητής στο κόσμο δεν μπορεί να υποσχεθεί τίτλο, αυτό όμως που είμαστε σε θέση να διαβεβαιώσουμε τον κόσμο είναι ότι η ομάδα που θα παρουσιάσουμε θα παλεύει για τη νίκη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές που θα δίνουν τα πάντα, θα διψούν για επιτυχίες και θα ματώνουν για να τις εξασφαλίσουν.

Για να το καταφέρουμε αυτό, σε συνεργασία με τους συνεργάτες μου, έχουμε καθορίσει το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούμε. Το πλαίσιο αυτό αξιολογείται καθημερινά και στην παρούσα φάση κύριος στόχος είναι η ολοκλήρωση του ρόστερ.

Όπως γνωρίζετε, η ομάδα αναχωρεί απόψε για την Πολωνία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και αισιοδοξώ ότι θα έχω μαζί μου όλους τους ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς, όπως έχουν έρθει τα πράγματα δεν έχουμε αρκετό χρόνο, μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι και επιβάλλεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας να βρίσκονται όλοι όσοι θα αποτελούν το έμψυχο υλικό της ομάδας.

Τέλος, θα ήθελα να κάνω και μια αναφορά σε αυτό τον υπέροχο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνει υπομονή, θα δείξει κατανόηση γι’ αυτό το μεταβατικό στάδιο που περνά το Σωματείο και θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τις προσπάθειες της Διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών.

Σας ευχαριστώ”.

Autoremarketing