ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΟΔΗΛΑΣΙΑΤρεις πρώτες θέσεις σε τρεις κατηγορίες για την ομάδα...

Τρεις πρώτες θέσεις σε τρεις κατηγορίες για την ομάδα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της ομάδας ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον αγώνα τύπου ατομικής χρονομέτρησης 18 και 12 χιλιομέτρων, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββάτο. Στον συγκεκριμένο αγώνα τρεις αθλητές του Σωματείου μας κατέκτησαν ισάριθμες πρώτες θέσεις στις κατηγορίες Αντρών, Εφήβων και Μάστερ 1.

Bet on Alfa

Με αφετηρία και τερματισμό τον παραλιακό δρόμο Περιβολιών – Μαζωτού, οι Αθανασιάδης, Μιλτιάδης και Πέτρου πέρασαν την γραμμή τερματισμού πρώτοι από όλους τους αθλητές στην κατηγορία τους, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους του αθλήματος που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Ο Πέτρου, νικητής της κατηγορίας Μάστερ 1 με χρόνο 17:38:41 (12 χλμ), επεσήμανε: «Βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που φάνηκε και από το αποτέλεσμα. Επίσης σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται και οι υπόλοιποι συναθλητές μου, έτσι όλοι μαζί προσβλέπουμε σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στους επόμενους αγώνες».

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν επίσης οι Αθανασιάδης Μάριος (κατηγορίας Αντρών με χρόνο 26:56:75) και ο Ανδρέας Μιλτιάδους (κατηγορία Εφήβων με χρόνο 27:43:72).

Autoremarketing

Bet on Alfa