ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑλίπιο: «Βρήκα την ευτυχία στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

Αλίπιο: «Βρήκα την ευτυχία στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

Στο γεγονός πως μέσα από την παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε την ευτυχία του να παίζει ποδόσφαιρο, την οποία είχε χάσει μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε, όπως και ορισμένων άλλων άτυχων στιγμών στη ζωή του, στάθηκε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας ο Αλίπιο Ντουάρτε Μπραντάο.

Bet on Alfa

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός εξήγησε γιατί η περίοδος της προετοιμασίας θα λειτουργήσει ευεργετικά τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τον ίδιο προσωπικά, ενώ σημείωσε πως επιδιώκει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, διότι κάτι τέτοιο θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί και σε όλους τους άλλους τομείς.

«Θέλω να σκοράρω αρκετά γκολ φέτος» τόνισε, συμπληρώνοντας πως στις προπονήσεις δουλεύει πολύ στις στατικές φάσεις, αλλά και στα τελειώματα φάσεων γενικότερα. Ακόμη, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι απολαμβάνει να παίζει σε γεμάτο γήπεδο, με τον κόσμο μας να σπρώχνει την ομάδα για τη νίκη, ενώ χαρακτήρισε τιμή του το γεγονός πως οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν φέτος αυξημένες απαιτήσεις από τον ίδιο.

Autoremarketing