ΑρχικήUncategorizedΔέσμευση για σοβαρή, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Δέσμευση για σοβαρή, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Το  ΟΜΟΝΟΙΑ24.COM δημιουργήθηκε με στόχο να προβληματίσει, να αναδείξει τα σοβαρά προβλήματα του ποδοσφαίρου στην Κύπρο και να ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

Bet on Alfa

Φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στον κόσμο της λαοφιλέστερης ομάδας του τόπου μας μία εναλλακτικού τύπου ενημέρωση.

Το ζητούμενο σήμερα δεν είναι οι καθημερινές ειδήσεις της ομάδας. Αυτές, με διαφορά δευτερολέπτων, μεταδίδονται από πολλά sites και φτάνουν στους παραλήπτες από πολλές κατευθύνσεις.

Εκείνο που απουσιάζει από το ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ γίγνεσθαι είναι ο προβληματισμός, η ανάλυση, η τεκμηριωμένη κριτική και η κατάθεση στοιχειοθετημένων προτάσεων όχι μόνο σε θέματα που αφορούν άμεσα το σωματείο αλλά και έμμεσα.

Ως ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ έχουμε περιοριστεί στο τι συμβαίνει στο Ηλίας Πούλλος και στις συνεδριάσεις του Δ.Σ κάθε εβδομάδα. Ξεχνούμε ότι το σωματείο μας είναι μέρος ενός συστήματος και ταξιδεύει στις ράγες μίας σιδηρογραμμής που δεν έχουμε καθορίσει εμείς. Συνεπώς μας αφορά και το τί συμβαίνει πέραν από το μικρόκοσμο μας. Μας αφορά  τί γίνεται στην ΚΟΠ, στην διαιτησία, στα τηλεοπτικά, στη διαπλοκή πολιτικής και ποδοσφαίρου, στα οικονομικά συμφέροντα των παραγόντων, πως συμπεριφέρονται οι βασικοί αντίπαλοι μας και άλλα πολλά.

Το σωματείο μας έχει μακρόχρονη ιστορία η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το λαικό κίνημα και τους αγώνες του. Βεβαίως στη σημερινή εποχή τα κόμματα και η πολιτική δεν πρέπει να έχουν σχέση με το ποδοσφαίρο με την έννοια της ποδηγέτησης ή της παρέμβασης, όμως από την άλλη το ποδόσφαιρο και τα σωματεία στη Κύπρο είναι μέρος της κοινωνίας των πολιτών και εκφράζονται από αυτή. Αυτή η παράμετρος, δηλαδή η διακριτή τοποθέτηση του σωματείου μας μέσα στη κοινωνία, πρέπει να είναι πάντοτε στο πίσω μέρος του μυαλού μας όταν συζητούμε ή αναλύουμε ζητήματα που επηρεάζουν το σωματείο μας ειδικά στις σχέσεις του με τρίτους π.χ την ΚΟΠ.

Άρα στόχος μας είναι να ανοίξουμε νέους διάυλους επικοινωνίας και νέα κανάλια πληροφόρησης. Ταυτόχρονα θέλουμε να προβληματίζουμε, να αναλύουμε σφαιρικά τα θέματα,  να ασκούμε τεκμηριωμένη κριτική και να αγγίζουμε ζητήματα ταμπού  με σκοπό να γίνεται διάλογος για θέματα που απασχολούν το σωματείο μας.

Η δέσμευση μας είναι να παρέχουμε σοβαρή, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση. Οι ειδήσεις που θα διαβάζετε εδώ θα είναι τεκμηριωμένες,  η κριτική καλόπιστη και στοιχειοθετημένη, οι αναλύσεις σοβαρές και αξιόπιστες με στόχο να υποβοηθήσουμε και να στηρίξουμε το σωματείο μας.

Στο τέλος της ημέρας σημασία έχει πως θα φτιάξουμε μία καλύτερη, πιο δυνατή, πιο γερή ΟΜΟΝΟΙΑ για τις επόμενες γενιές.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

Autoremarketing

Bet on Alfa