ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜεταγγραφές στην Ευρώπη

Μεταγγραφές στην Ευρώπη

ΑΓΓΛΙΑ
MANCHESTER UNITED
Απόκτησε τον 24χρονο Βάσκο Άντερ Ερέρα απο την Αθλέτικο Μπιλμπάο για 36 εκ. ευρώ καθώς και τον νεαρό Άγγλο Λούκ Σο για 38 εκ. από την Σαουθάμπτον.
MANCHESTER CITY
Απόκτησε με ελευθέρα τον Μπακαρί Σανιά από την Άρσεναλ, τον 20 χρονο Αργεντίνο Μπρούνο Ζουκουλίνι απο την Ρασίνγκ Κλάμπ της Αργεντινής. Επίσης τον 26χρονο Βραζιλιάνο μέσο Φερνάντο από την Πόρτο για 15 εκ..
LIVERPOOL
Απόκτησε τον 20χρονο Γερμανό μέσο Εμρέ Τσαν για 10 εκατομμύρια απο την Λεβερκούζεν. Ενίσχυσε την επίθεσή της με τον 32χρονο Άγγλο Ρίκι Λάμπερτ από την Σαουθάμπτον για 5 εκ. αλλα και με τον 26χρονο μέσο Άνταμ Λαλάνα για 32 εκ. Επίσης από την Σαουθάμπτον
CHELSEA
Η Τσέλσι έκανε το μπαμ με την προσθήκη των Φάμπρεγκας και Ντιέγκο Κόστα για 33 και 40 εκ αντίστοιχα απο Μπαρτσελόνα και Αθλέτικο Μαδρίτης. Επίσης πήρε τον έμπειρο μέσο Τιάγκο από την Αθλέτικο Μαδρίτης με ελευθέρα.
ΙΣΠΑΝΙΑ
BARCELONA
Απόκτησε τον 31χρονο Χιλιανό τερματοφύλακα Μπράβο από την Ρεάλ Σοσιεδάδ για 12 εκ, τον 26χρονο μέσο Κροάτη Ιβάν Ράκιτις από την Σεβίλλη για 20 εκ, τον μικρό Άλεν Χαλίλοβιτς για 2 εκ από την Ντιναμό Ζάγκρεπ, τον 22χρονο Γερμανό τερματοφύλακα Μαρκ Αντρέ Στέγκεν από την Γκλάντμπαχ για 12 εκ.
REAL MADRID
Απόκτησε τον Τόνι Κρόος από την Μπάγερν Μονάχου.
ATLETICO MADRID
Απόκτησε τον Γκιγιέρμε Σικέιρα από την Γρανάδα για 10 εκ και τον 19χρονο Αργεντίνο επιθετικό Άνχελ Κορέα από την Σαν Λορέντζο για 8 εκ.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
BAYERN MUNCHEN
Απόκτησε τον επιθετικό Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Ντόρτμουντ αφού έληξε το συμβόλαιό του.
DORTMUND
Απόκτησε τον 24χρονο Ιταλό επιθετικό Τσίρο Ιμόμπιλε για 20 εκ από Τορίνο, τον Κολομβιανό επιθετικό Αντριάν Ράμος από την Χέρτα για 10 εκ, τον 25χρονο Τούρκο μέσο Νουρίν Σαχίν απο την Ρεάλ Μαδρίτης για 7 εκ και τον Κορεάτη Ντόγκ-Γουόν Γι.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa