ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΤο τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του...

Το τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλεξέι Μουντεάν

Η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου διεθνούς Μολδαβού, Αλεξέι Μουντεάν, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στον Παρνασσό Στροβόλου.

Bet on Alfa

 «Μόνο θετικά συναισθήματα μου δημιουργεί η μετεγγραφή μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι τιμή για ‘μένα που θα αγωνιστώ σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Θέλω να πετύχουμε νίκες, να έχουμε επιτυχίες και να κατακτήσουμε τίτλους», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

 Ακολούθως, δεν έκρυψε την επιθυμία του να ηγηθεί της προσπάθειας για επιστροφή στην κορυφή: «Θέλω να γίνω ο ηγέτης της ομάδας, νιώθω έτοιμος γι’ αυτόν τον ρόλο. Έχω αρκετές εμπειρίες και θεωρώ ότι με κάποιες αλλαγές, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε με δυναμική την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του Κυπριακού φούτσαλ».

 Όσο για την περίοδο προσαρμογής του στην ομάδα επεσήμανε: «Δεν θεωρώ ότι θα δυσκολευτώ να προσαρμοστώ. Νιώθω την Κύπρο σαν το δεύτερό μου σπίτι, ενώ είμαι φίλος και με παίκτες της ομάδας φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ», ενώ συμπληρώνοντας σημείωσε: «Όταν αντιμετώπιζα την ΟΜΟΝΟΙΑ μου έκανε εντύπωση το πάθος που έβγαζαν οι παίκτες της για να κερδίσουν, όπως και το γεγονός πως πάντα ήταν μία ταχύτητα πιο γρήγοροι από εμάς και με περισσότερη ποιότητα στο παιχνίδι τους».

 Κλείνοντας, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Θέλουμε να παραμείνει δίπλα στην ομάδα, να πιστέψει σε εμάς, αλλά και εμείς από την πλευρά μας να πιστέψουμε στον κόσμο και να τον κάνουμε να έρχεται στο γήπεδο για να μας βλέπει»

Autoremarketing

Bet on Alfa