ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠολλά τα οφέλη ...

Πολλά τα οφέλη …

Αν γράφαμε αυτό το άρθρο πριν 5 ή 6 χρόνια που τα δεδομένα ήταν εντελώς διαφορετικά στην ομάδα μας σίγουρα θα ήταν διαφορετικό και το ύφος αλλά και το περιεχόμενο. Επειδή όμως δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω η ΟΜΟΝΟΙΑ στις 17 Ιουλίου 2014 δίνει ίσως ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην ιστορία της.

Bet on Alfa

Ενδεχόμενη πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο του EuropaLeagueθα έχει δύο σημαντικά οφέλη. Toπρώτο και το πιο δεδομένο είναι το οικονομικό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σ’ ενδεχόμενη επιτυχία της θα μπορέσει ν’ αναπνεύσει οικονομικά και θα μπορέσει να μπει στο νέο Πρωτάθλημα σε πολύ ποιο στιβαρές βάσεις από τα δύο προηγούμενο χρόνια. Υπολογίζεται ότι θα εισρεύσουν  στο ταμείο του Σωματείου μας συνολικά γύρω στις 500.000 ευρώ (Εισιτήρια, Τηλεοπτικά δικαιώμα, Bonusσυμμετοχής από την UEFA).Ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο υπό τις περιστάσεις.

Το δεύτερο και πιο σημαντικό όφελος όμως είναι ότι ενδεχόμενη πρόκριση θα τόνωσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών μας και θα τους γεμίσει με αυτοπεποίθηση. Έχει ιδιαίτερη σημασία φέτος γιατί είναι μια χρονιά όπου στην ομάδα μας δεν υπάρχουν «βεντέττες» και  παίκτες  χορτασμένοι από ποδόσφαιρο και διακρίσεις, αλλά στην συντριπτική τους πλειοψηφία νεαρά παιδιά και ποδοσφαιριστές που θέλουν και διψούν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Autoremarketing