ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΒάση των πιθανοτήτων αλλά και των δυνατοτήτων πάμε Μαυροβούνιο

Βάση των πιθανοτήτων αλλά και των δυνατοτήτων πάμε Μαυροβούνιο

Αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες η Budućnost  όμως τελικά επικράτησε με 2-1 της Folgore εκτός έδρας και έκανε τεράστιο  βήμα για πρόκριση στον β’ προκριματικό γύρο του EuropaLeague.

Bet on Alfa

Στο πρώτο ημίχρονο οι Μαυροβούνιοι ήταν καλυτεροι και στο 30′ η υπεροχή τους καρποφόρησε. Ο Rogošić εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Raspopović  με κεφαλιάέγραψε το 0-1 για την Budućnost.

Η Budućnostπέτυχε και δεύτερο γκόλ με τον Raičković ο οποίος  με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Στο 55′ ο  Ljuljanović  εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Perrotta ο οποίος πλάσαρε από δύσκολη θέση, στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στην συνέχεια στα δίκτυα γράφοντας το τελικό 1 – 2

Βάση των πιθανότητων αλλά και των δυνατοτήτων των δύο ομάδων δύσκολα χάνει την πρόκριση η Budućnost στην έδρα της έχοντας μάλιστα και το 2 -1 στην τσέπη  και όπως όλα δείχνουν οι ΟΜΟΝΟΙΑ θα ετοιμάσει τις βαλίτσες της για το Μαυροβούνιο.

Folgore: Βicchiarelli, Nucci, M. Muraccini, Sartori, Pacini, Loiodice, Paglialonga, Muccini, Ceschi, Perrotta, Della Valle.

Budućnost: Ljuljanović, Tomković, Kopitović, Vukčević, Raspopović, Rogošić, Raičković, Hočko, Ilinčić, Vujačić, Raičević

 

Autoremarketing

Bet on Alfa